Зеленський запропонував соцмережам вигадувати дотепні фейки про нього / УНІАН

Художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який нещодавно подав документи для реєстрації кандидатом у президенти, оголосив конкурс на найкращу вигадку про себе. Ця ідея виникла у Володимира після того, як у соцмережах та на телебаченні з’явилося багато неправдивої інформації і відвертої брехні проти нього.  

Читайте такожЗеленський заявив, що йде лише на один термін та розповів про свій перший законопроект

«Ким я тільки не був за останній тиждень. Я і «нога Кремля», і «волохаті руки Америки», і «зуби Євросоюзу», і, цілком можливо, «технічні кучері президента», просто «технічна людина» Тимошенко і «голос» Вакарчука, і «олігархи за мною стоять»… Це все дуже нецікаво, сумно, неорганічно, і, головне, без почуття гумору. Тому ми оголошуємо конкурс на найкращий фейк про Зеленського», – заявив майбутній кандидат у президенти у відеозверненні на своїй офіційній сторінці у Facebook.  

Відео дня

Він закликав усіх охочих не шкодувати його, тролити і викладати фейки в соцмережах з хештегом #зефейк.

«Я сподіваюся на вас, друзі. Ви розумні», – додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, на YouTube-каналі «Зе!Президент Слуга Народу» можна переглянути відеощоденник, у якому висвітлюють ключові моменти передвиборчої кампанії Володимира Зеленського та його особисте життя.

Наразі доступні три випуски. Перший – про подачу документів до ЦВК, другий – про те, як боротися з фальсифікаціями на виборах, третій – про українську освіту.

Загалом понад 30 політиків оголосили про намір взяти участь у виборах президента. Згідно з останнім соціологічним опитуванням, найвищий рейтинг мають лідерка партії «Батьківщини» Юлія Тимошенко, чинний президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.