На мітинг прийшли близько 50 осіб / фото Комментарии.uа Харків

У Харкові пранкери через соцмережі розіграли «шанувальників» кандидата e президенти від партії «Наші» Євгена Мураєва, запропонувавши їм за тисячу гривень взяти участь у вигаданому мітингу.

Про це повідомляє Комментарии.uа Харків.

Люди, які потрапили на жарт пранкерів, розповіли, що їм обіцяли заплатити по 1000 гривень за те, щоб постояти в натовпі за Євгена Мураєва.

Відео дня

Читайте такожРосійські пранкери зателефонували Полтораку

«Організатори заходу» сказали, що реєстрація буде проходити безпосередньо в наметі на площі Конституції. В результаті під пам'ятником богині Перемоги зібралося близько 50 осіб в очікуванні легкої наживи, але ніхто з ініціаторів «зустрічі на підтримку кандидата» так і не з'явився.

В одному з пабліків, присвячених Харкову, команда Мураєва спростувала інформацію про проплачений захід і закликала харків'ян не брати участь в таких заходах.

«Звертаємо вашу увагу на те, що у пабліках Харкова розміщується інформація про якісь мітинги на підтримку Євгена Мураєва. Офіційно повідомляємо, що вся інформація про проведені заходи може розміщуватися лише на офіційних сторінках партії і не супроводжується фінансовими заохоченнями учасників. Мітинг, про який йдеться в публікації, не має до нас ніякого відношення», - написали представники кандидата в президенти.

Частина користувачів підозрює в подібному розіграші політичних пранкерів.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі та Києві пранкери "розвели" сотні людей, зібравши їх на проплачений мітинг за вигаданого кандидата