Поліція шукає невідомих, які пошкодили палатку агітаторів "Батьківшини" / УНІАН

У Чернівецькій області невідомі зловмисники сьогодні вранці вчинили хуліганські дії щодо агітаторів від партії «Батьківщина».

Читайте такожЗа добу поліція відкрила п’ять кримінальних проваджень, пов’язаних з виборами

Як повідомили УНІАН у прес-службі обласного осередку партії, зловмисники у селищі Красноїльськ Сторожинецького району погрожували агітатору, пошкодили агітаційний намет та втекли з місця злочину.

Відео дня

«Він встиг втекти й сховатися у магазині, замкнувшись зсередини. Подальші події агітатор фіксував на відеокамеру свого телефона. Чоловіки поламали кріплення намету, порвали його, а рештки згорнули й закинули собі в машину та поїхали геть. Потерпілий агітатор і місцеві активісти ВО "Батьківщина" звернулися до правоохоронців», - заявили у прес-службі Чернівецької «Батьківщини».

Цю ж інформацію підтвердили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

«Четверо невідомих під’їхали на автомобілі іноземної реєстрації до агітпалатки одного з кандидатів на пост президента, почали чіплятись до агітатора і вчиняти хуліганські дії: пошкодивши палатку, причепили її до автівки та втекли з місця злочину в невідомому напрямку», - зазначили у поліції. 

Для розшуку автомобіля зловмисників у Сторожинецькому та прилеглих районах введено план "Перехват", орієнтовані групи реагування патрульної поліції та наряди патрульно поліції. 

За фактом інциденту відомості внесено до ЄРДР  за ч.2 ст.296 КК (Хуліганство), санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.