В підписаній угоді Гриценко зобов’язався «бути чесним» / фото УНІАН

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко та Андрій Садовий, який зняв свою кандидатуру на користь останнього, підписали угоду про об’єднання зусиль на президентських виборах.

Про це вони заявили на спільному брифінгу у Києві, передає Радіо Свобода.

Читайте такожЩе один кандидат в президенти знявся з виборів

Відео дня

«Тепер я розумію, що мені треба проводити дві президентські кампанії - і свою, і Андрія Івановича (Садового – ред.)», - сказав Гриценко.

За його словами, у нього із Садовим збігаються базові цінності, тому виписувати всі умови немає сенсу. Також він зобов’язався «бути чесним».

Гриценко додав, що у всіх представників, які вважають себе демократичними силами, є дедлайн до 00:00 годин сьогоднішнього дня, щоб об’єднатися разом із ним.

Андрій Садовий, у свою чергу, заявив, що до угоди із Гриценком додав своє особисте звернення до громадян країни. В ньому він наголосив на необхідності зробити вибір і прийти на вибори.

Окрім цього, політична сила Садового планує взяти активну участь у майбутніх парламентських виборах.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Гриценко веде переговори про об'єднання зусиль на виборах з п'ятьма іншими кандидатами.

Як повідомляв УНІАН, міський голова Львова Андрій Садовий у п'ятницю, 1 березня, оголосив, що знімає свою кандидатуру на виборах на користь лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Раніше Садовий повідомляв, що йому пропонували від імені президента Петра Порошенка підписати угоду в обмін на вирішення питання утилізації сміття у Львові.

Від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти могли подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершилась 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.