9 березня, кандидат у президенти України Юлія Тимошенко провела в Києві масштабну зустріч із виборцями.

Лідер «Батьківщини» назвала вибори 31 березня шансом змінити кланово-олігархічну систему, обрати нового президента та увійти нарешті в епоху розвитку та становлення України.

«Вони вже навіть не готові чесно імітувати боротьбу, вони відверто та щиро хочуть підробки виборів», - запевнила Тимошенко.

Відео дня

За її словами про це свідчать і реєстрація 40 кандидатів у президенти, реєстрація тезки з аналогічними ініціалами. Навіть сьогоднішні рейтинги перетворили в частину політичної технології.

Лідер «Батьківщини» разом із кращими інтелектуалами розробили Новий курс –  покроковий план, як після виборів вже новому президенту виводити державу з кризи. У документі чітко прописані зміни у всіх сферах життя людини: запровадження страхової медицини, персоніфікованої пенсійної системи, якісної освіти.

«Новий президент також має змінити ситуацію з тарифами – знизити ціни на газ і, як наслідок, – на тепло і на гарячу воду, щонайменше вдвічі», - запевнила Голова партії.

Тимошенко констатувала, що підвищення тарифів стало для влади найлегшим заробітком.

Вона нагадала, що днями її команда виграла суд проти уряду. Так, рішення  суддів засвідчило, що встановлення постановою уряду у 2016 році цін на газ було незаконним та  необґрунтованими, і їх треба переглядати.

Не менш важливою для змін у країні стане і відповідальність політиків перед народом, вважає Голова партії. Саме тому вона ініціювала і першою підписала Зобов’язання кандидата у Президенти перед кожним громадянином України. У цьому документі чітко визначено перелік конкретних кроків, які лідер «Батьківщини» втілить в життя після перемоги на виборах.

«Ми піднімемо країну і не більше, ніж за 5 років. Ми повернемо мир, а Донбас та Крим будуть українськими», - фіналізувала кандидат у Президенти.