Скоцик має намір провести консультації з Зеленським / Фото УНІАН

Кандидат у президенти України Віталій Скоцик, який, згідно з соціологічними опитуваннями, має низький рейтинг і не потрапляє в другий тур виборів, заявив про підтримку кандидата Володимира Зеленського після першого туру.

Так він відповів на запитання журналістки Соні Кошкіної в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" про те, до якого кандидата члени виборчих комісій від Скоцика перейдуть у другому турі, передає ТСН.

Читайте такожТимошенко запевнила, що не буде збирати "Майдан" в разі поразки на виборах

Відео дня

"Серед кандидатів у президенти, так само як я, є один чоловік, який ніколи нікуди не обирався і який ніколи не обіймав ніяких державних посад. На жаль, ця людина в студію до вас поки не прийшов. Ми будемо проводити консультації, і якщо ми знайдемо спільну мову з Володимиром Зеленським, ми його підтримаємо у другому турі. Тому що він може бути тими змінами, яких ми підставимо своє професійне крило", – сказав Віталій Скоцик.

Як повідомляв УНІАН, серед кандидатів на президентський пост продовжує лідирувати шоумен Володимир Зеленський.

Про це свідчать дані загальнонаціонального опитування, проведеного Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології з 20 по 26 березня 2019 року .