Вакарчук заявив, що в списку "Голосу" будуть волонтери / фото УНІАН

Музикант та лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук запропонував волонтерам політичної сили увійти до списків для участі у виборах до Верховної Ради.

Про це він заявив у відеозверненні, оприлюдненому в Facebook.

Читайте також"Кнопкодавів не буде": Вакарчук дав першу обіцянку щодо роботи у Раді (відео)

Відео дня

За його словами, таке рішення було прийнято після перегляду анкет волонтерів партії та індивідуальних співбесід із ними.

"Ми зрозуміли, що там є не просто помічники. Там є люди, які і є справжніми змінами, тому партія "Голос" прийняла безпрецедентне для української політики рішення, ми пропонуємо нашим волонтерам ставати учасниками нашого передвиборчого списку, з яким ми підемо на вибори до Верховної Ради", - сказав Вакарчук. 

Лідер партії "Голос" зазначив, що вже відібрано понад 50 цікавих і гідних кандидатів. Вакарчук також висловив упевненість, що "серед них багато лідерів, які готові боротися від нашого імені на мажоритарних округах".

Як повідомляв УНІАН, 16 травня лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив про те, що візьме участь у майбутніх парламентських виборах зі своєю новоствореною партією "Голос".

Вакарчук запевнив, що його партія не отримує кошти від олігархів. Також він заявив, що "Голос" не збирається об'єднуватися з жодною політсилою.