У Києві проходить з'їзд "Батьківщини" / фото УНІАН

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає до об’єднання партії "Слуга народу" і "Голос" для висування єдиних кандидатів у мажоритарних округах.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона сказала на 14-му з’їзді партії, який сьогодні проходить в Києві і на якому має бути затверджено список "Батьківщини" на позачергових виборах до Верховної Ради.

Читайте такожНардеп-утікач Онищенко заявив про намір брати участь у виборах в Раду

Відео дня

На переконання Тимошенко, "справжні демократичні сили, які можуть прийти до парламенту, це "Батьківщина", "Слуга народу", партія "Голос" Вакарчука мусять об’єднатися, і на тих округах, де йдуть мастодонти того корумпованого режиму, який діяв 5 років і який зараз впав, щоб вони не пройшли".

Як наголосила Тимошенко, потрібно зробити все для того, щоб у політику не тільки прийшли нові обличчя, але й була змінена система. За її словами, необхідно зробити все, щоб "не допустити реваншу тих сил, які діяли не в інтересах України".

На з’їзді присутні народні депутати - члени фракції "Батьківщина", колишній голова СБУ Валентин Наливайченко, народний депутат Євген Рибчинський, який раніше входив до групи "Воля народу", а нещодавно вийшов з її складу.