30-й номер у списку партії "Європейська солідарність" на позачергових парламентських виборах, голова Васильківської райради Київської області Наталія Баласинович прокоментувала скандальне відео за її участю з брудною лайкою.

Читайте такожГройсман заявив, що "старі партії" Порошенка і Тимошенко повинні піти в минуле

За словами Баласинович, інцидент стався два роки тому, коли вона випадково побачила у кав'ярні свого чоловіка з коханкою. В ефірі каналу "112 Україна" вона розповіла, що на відео зафільмований фрагмент сварки з цією коханкою.

"У нас була перепалка, вони обговорювали мою зовнішність, що я негарна, то була моя відповідь. Там були й інші люди, там була моя подруга, яка все це фільмувала, і у мене є реальне відео. А це – брудне, вирване з контексту відео, яке адресувалося коханці мого чоловіка... Це відбувалося понад два роки тому", – сказала Баласинович.

Кандидат у нардепи стверджує, що публікація цього відео саме зараз пов'язана з майбутніми виборами з метою її дискредитації. Крім того, вона каже, що деякі фрази у ролику вирвані з контексту.

Нагадаємо, в YouTube 13 червня виклали відео, як чиновниця Наталія Баласинович, сидячи в машині із сигаретою в руках, обклала матюками жінку. "Іди на х*й, ти хто така? Ти будеш тут розповідати? Ти, бл**ь, уродко, схудни спочатку, а потім будеш розказувати. Так, я модель, звичайно. Тобі може зняти куртку, дебілка ти, бл*ть, не така жирна і страшна, як ти", - кричала чиновниця.

Згодом стало відомо, що після скандалу з чиновницею-грубіянкою Баласинович у списку партія Порошенка пообіцяла перевірити свої лави.