На Чернігівщині на виборах знову перемогла «Батьківщина», бо люди бачать реальний неоднорічний результат роботи команди Юлії Тимошенко.

Про це 1 липня під час візиту на Чернігівщину заявив заступник голови ВО «Батьківщина», народний депутат Валерій Дубіль.

Так, на виборах до 6 новостворених ОТГ – Борзнянської міської, сільських Киїнської, Новобілоуської, Вихвостівської, Озерянської і Хмільницької – беззаперечну перемогу, відповідно до паралельного підрахунку голосів, здобула «Батьківщина», набравши 24,16%.

Відео дня

«Місцеві вибори можна назвати найзначущими: саме на них ми обираємо тих, хто щодня поруч, хто може якнайшвидше вирішити питання тут, на місцях, де ми живемо. Тому ці результати показують реальні рейтинги партій, реальні результати роботи!» – наголосив Валерій Дубіль.

За словами народного депутата, перше місце на цих виборах означає, що люди втомилися від порожніх, невиконаних обіцянок і довіряють саме представникам «Батьківщини» змінювати країну, починаючи від маленьких сіл і містечок.

«Завдяки багаторічній, послідовній роботі чернігівської команди ми сьогодні маємо такий результат. Пишаюся вами! Вірю, що парламентські вибори пройдуть ще результативніше!» – резюмував народний депутат.