Ілюстрація REUTERS

Новий Кабінет міністрів України повинен очолити не політик, а технократ, досвідчений юрист, економіст чи фінансист, заявив відомий журналіст і телеведучий Євген Кисельов.

Читайте такожЗ'єднання явився свіжий рейтинг партій перед виборами: підтримка "Слуги народу" сягає 50%, партія Вакарчука проходити до Ради

"Я не вірю в те, що прем'єром при президенті Зеленском може стати Бойко чи Тимошенко. Для Зеленського та його партії заклик політиків з минулого був би надто великим відступом від заявлених ними принципів і цінностей. Хоча я передбачаю, що буквально через кілька днів, коли ми дізнаємося результати виборів, може виникнути ситуація, коли єдиним можливим партнером по коаліції для "Слуги народу" виявиться "Батьківщина", - підкреслив він під час чату у виданні "Главред".

Відео дня

Журналіст підкреслив, що в цьому випадку чекають дуже серйозні переговори, метою яких буде добитися того, щоб крісло прем'єр-міністра не дісталося Тимошенко.

"Тому що, повторюю, для Зеленського та його партії, на мій погляд, прем'єрство Тимошенко – це політичне самогубство", - додав Кисельов.

Нагадаємо, раніше у Зеленського розповіли, з ким можлива коаліція "Слуги народу" в Раді