На даний момент слідчі вивчають обставини події / ua.depositphotos.com

У Дніпрі біля виборчої дільниці на вулиці передова сталася стрілянина.

Про це повідомляє «Дніпро Оперативний».

За їхніми даними, спочатку невідомі прокололи колеса припаркованим автомобілям.

Відео дня

"Водій, який чекав пасажирів біля школи № 117, побачив, як до машини підійшли невідомі і прокололи колеса. Потім вони прокололи колеса іншій автівці, яка тільки під'їхала. Після цього невідомі стали тікати. Їх кинулися наздоганяти жінки. Добігши до свого авто, невідомі дістали зброю, вистрілили два рази в повітря і поїхали", - йдеться в повідомленні.

Після цього хуліганів намагалися наздогнати, проте без успіху.

Читайте такожВибори мерів Львова, Дніпра та інших міст: результати екзит-полів після другого туру 22 листопада (оновлюється)

Співробітники поліції ввели план-перехоплення, внаслідок якого на Набережній Перемоги зупинили іномарку, схожу на ту, в якій поїхали хулігани.

«У салоні автомобіля опинився тільки водій. У машині було знайдено близько 15 аркушів з адресами виборчих дільниць. Водій не зміг пояснити, звідки у нього ці документи. А коли фотографію водія іномарки показали свідкам інциденту, люди впізнали його», - наголошується в повідомленні.

На цей час слідчі вивчають обставини події.

Вибори в Дніпрі: що відомо

  • У другому турі виборів мера Дніпра лідирує діючий міський голова Борис Філатов. Про це свідчать результати екзит-полу, проведеного компанією «Соціс». Філатов набирає 78,75% голосів виборців, а його опонент Загід Краснов – 18,25%.
  • Станом на 17:00 поліція Дніпра відкрила три кримінальні провадження через порушення під час другого туру виборів мера міста.