У другому турі виборів у великих містах перемагає «За майбутнє»  / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

У другому турі виборів міських голів у чотирьох великих містах країни перемагає партія "За майбутнє".

Про це свідчать дані паралельних підрахунків політсили. 

У Черкасах, за результатами попереднього підрахунку голосів, чинний мер і представник партії "За майбутнє" Анатолій Бондаренко має 56% підтримки проти 44% у Віктора Євпака. Про це повідомили у прес-службі міського осередку "За майбутнє". 

Відео дня

Читайте такожКандидат від партії "За майбутнє" Саюк заявляє про свою перемогу на виборах у Нікополі

У полтавському штабі політсили підрахували голоси з дільниць і, за цими результатами, представник "За майбутнє" Олександр Мамай має близько 53% голосів проти 47% у його конкурента від партії «Слуга народу» Сергія Іващенка. 

У Нікополі на Дніпропетровщині про свою перемогу заявив представник "За майбутнє" Олександр Саюк. Кандидат повідомив, що його виборчий штаб нарахував 55% голосів за нього і 41% за його конкурента від «Слуги народу» Руслана Олійника. 

У Бердянську перемогу здобуває кандидат від "За майбутнє" Валерій Баранов. Про це повідомили місцеві ЗМІ і виборчий штаб кандидата. За даними різних джерел, Валерій Баранов набрав близько 51,5% проти 48,5% у його конкурента Олександра Свідло (ОПЗЖ). 

Нагадаємо, "За майбутнє" напередодні другого туру також займала друге місце за кількістю переможців на виборах міських, селищних і сільських голів. Відповідні дані опублікувала напередодні Центральна виборча комісія. 

Політична партія "За майбутнє" була створена у травні цього року. З того часу рейтинг партії, згідно з соціологічними дослідженнями, лише зростав. Лідером партії є народний депутат Ігор Палиця.