В Одесі невідома жінка зробила неправдиве повідомлення про мінування приміщення територіальної виборчої комісії, в якому вночі під час конфлікту відключали електрику.

Як повідомили в Суворовському відділі поліції Одеси, сьогодні до поліції надійшла заява від невідомої громадянки про те, що установа, розташована на проспекті Добровольського, замінована. За вказаною заявницею адресою зараз розміщується територіальна виборча комісія.

На місці події працювали слідчо-оперативна група територіального відділу поліції, вибухотехніки і кінологи. Вони перевірили приміщення установи на наявність вибухонебезпечних пристроїв або речовин.

«В ході обстеження будівлі і прилеглої території вибухових пристроїв та речовин не виявлено. ТВК працює в звичайному режимі», - сказано в повідомленні.

Читайте такожВ туалеті одеського виборчкому виявили димову шашку (відео)

Вибори в Одесі: що відомо

Як повідомили в мерії Одеси, станом на 7:00 четверга Одеська міська ТВК надала такі дані: в Київському районі міста прийнято документи з 51 дільниці з 85 (60%), в Приморському районі - 63 дільниць з 98 (64,3%), в Малиновському - 70 дільниць з 85 (82,4%), в Суворовському районі - 53 дільниць з 96 (55,2%).

В цілому, в Одесі - 364 дільниці, з яких міській ТВК здали документи 71,9%.

Вночі в територіальній виборчій комісії Суворовського району Одеси стався конфлікт між представниками політсил «ОПЗЖ» і «Довіряй справам». У цей час з невідомих причин у будівлі зникла електрика.