Сьогодні у Львові делегація польських високопосадовців на чолі з віце-прем’єр-міністром Республіки Польща Гжегожофом Схетиною ознайомилися з процесом будівництва євроарени та підготовкою Львова до чемпіонату Євро-2012.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради, до міста також прибув віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник.

На будівельному майданчику польські урядовці побачили, як проходить будівництво. Тут їм розповіли про основні характеристики майбутньої будівлі.

Відео дня

Представники Польщі відзначили високий рівень підготовки Львова до Євро-2012 та зазначили, що робитимуть все, аби бути гідними партнерами в цьому заході.

Також на зустрічі українські та польські посадовці дійшли згоди, що проект «Євро-2012» ставить амбіційні завдання, як перед Польщею, так і Україною. Тому кожен повинен докластися, щоб провести єврочемпіонат на належному рівні.

Крім цього, в рамках приїзду польської делегації, відкрито малий прикордонний рух, який дає можливість мешканцям 30 – км зони біля кордону отримати безвізовий режим. Перші семеро мешканців отримали свої картки сьогодні.