Супрун усунули від виконання обов'язків глави МОЗ / фото УНІАН

Представник Кабінету міністрів України у Верховній Раді, народний депутат від “Блоку Петра Порошенка” Вадим Денисенко заявив, що на сьогодні у парламенті немає голосів за призначення будь-кого міністром охорони здоров’я.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам, відповідаючи на питання, чому в. о. міністра охорони здоров’я Уляну Супрун не призначають міністром.

“На сьогоднішній момент немає голосів в залі, я впевнений, за призначення будь-кого міністром охорони здоров’я. Немає такої кандидатури, яка б зараз не розколола зал”, - зазначив Денисенко.

Відео дня

Читайте такожСуд відсторонив Супрун від виконання обов'язків голови МОЗ (документ)

Як повідомляв УНІАН, лідер Радикальної партії Олег Ляшко у Facebook написав, що Окружний адмінсуд столиці частково задовольнив позов народного депутата Ігора Мосійчука до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана щодо підписання ним розпорядження про тимчасове покладення на Супрун виконання обов’язків міністра охорони здоров’я.

Своєю чергою у МОЗ заявили, що консультуються з юристами у зв'язку з появою інформації про судову заборону Супрун виконувати повноваження в.о. міністра.

Супрун виконує обов'язки міністра охорони здоров'я з 1 серпня 2016 року.