Чоловікові не надають необхідну допомогу / фото УНІАН

У Дніпрі у відділенні терапії 9-ї міської лікарні вже кілька днів у коридорі біля туалету лежить чоловік з гангреною.

Медперсонал знає про його діагноз, але жодних дій, окрім перев'язок, не вживає, передає "Інформатор".

Читайте такожЗ'єднання явилися подробиці історії з чоловіком на Сумщині, який сам собі відрізав стопу (фото, відео 18+)

"Коли я зайшла до відділення, то почула нестерпний смердючий запах. Від санітарів я дізналася — це через те, що в коридорі на канапі лежить людина з гангреною. Вони також розповіли мені, що чоловік перебуває у цьому відділенні, бо більше його ніде не хочуть брати, у нього немає грошей — і ніхто не хоче займатися його лікуванням", - розповіла дівчина, яка відвідувала свою родичку в цій лікарні.

Вона додала, що в таких умовах чоловік перебуває вже тиждень, йому потрібна операція — ампутація ноги, але ніхто не вживає жодних дій.

"При цьому персонал знає про діагноз, про необхідність операції. Його кінцівка опущена в якусь ємність, замотана в пакети. Повз нього багато раз на день проходять лікарі, але нічого не змінюється. Іноді роблять якісь перев'язки і все", - додала дівчина.

Пацієнти відділення зазначають, що ночами чути стогін чоловіка. Крім того, вони кажуть, що перев'язки нерідко супроводжуються криком з боку персоналу. Також за словами очевидців, у вівторок, 11 червня, лікарню «замінували» — усіх евакуювали, але чоловік нібито залишився на своєму місці.

фото Інформатор