REUTERS

Кабінет міністрів України найближчим часом запустить сайт, де громадяни зможуть отримати всю актуальну інформацію щодо коронавірусу COVID-19 та ситуації всередині держави.

Читайте такожУкраїнців з підозрою на коронавірус транспортуватимуть на спецгелікоптері - Аваков (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, про це заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко повідомив на брифінгу.

Відео дня

Він закликав українців користуватися лише перевіреною інформацією та офіційними джерелами, такими як Міністерство охорони здоров'я, Центр громадського здоров'я МОЗ, Всвісвітня організація охорони здоров'я.

"Ми також анонсуємо певний ресурс, який буде запущено Кабінетом міністрів України найближчим часом, де буде вся актуальна інформація про коронавірус і про ситуацію в Україні. І ми дійсно хочемо, щоб ми всі користувалися перевіреною інформацією", - заявив Ляшко.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу COVID-19.

20 лютого 45 українців та 27 іноземців, евакуйованих з Уханя, помістили на 14-денну обсервацію у медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари" на Полтавщині. Цьому передували протести місцевих жителів, які виступали проти прибуття евакуйованих із Китаю. Протестувальники перекривали дорогу, кидали каміння в автобуси з людьми. Під час протистоянь 9 правоохоронців дістали поранення.