Вологе прибирання транспорту відбувається раз на тиждень / фото: УНІАН

Для миття громадського транспорту у період підвищення епідеміологічної захворюваності на грип та гострі респіраторні захворювання застосовуються дезінфекційні засоби.

Про це повідомляє прес-служба КП "Київпастранс" у Facebook.

Читайте такожМедик вказав на "перші ознаки пандемії" та оцінив шанси України уникнути коронавірусу

Відео дня

Зазначається, що вологе прибирання мийними засобами салону рухомого складу здійснюється щодня перед виїздом на маршрут, ззовні - раз на тиждень, або ж у залежності від рівня забруднення.

"У період підвищення епідеміологічної захворюваності на грип та гострі респіраторні захворювання для обробки поручнів салонів, дверей, підвіконня, ручок пасажирських сидінь та підлоги додатково застосовуємо ще й дезінфекційні засоби", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що крім того лікарі додатково термометром перевіряють водіїв і контролерів перед виїздом на маршрут та після заїзду в депо.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці грудня влада Китаю повідомила про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань.

Всесвітня організація охорони здоров'я 30 січня 2020 року оголосила надзвичайну ситуацію міжнародного значення у зв'язку з поширенням коронавірусу з Китаю.

За інформацією українського Міністерства охорони здоров'я, в Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку не зафіксовано.