В Одесі виявили ще одного хворого з коронавірусом - це медик /  Ілюстрація REUTERS

В Одесі ще один медик інфікований COVID-19.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

Читайте такожНазвано країну, яка першою перемогла коронавірус

Відео дня

Він зазначив, що, станом на 9:00, середи, 15 квітня, отримано інформацію від лабораторного центру МОЗ в Одесі про підтверджений випадок інфікування коронавірусом. Захворів 53-річний одесит, лікар за фахом.

За словами Куцого, медик, відчувши себе погано, лікувався амбулаторно, а потім з власної ініціативи зробив комп'ютерну томографію легенів, яка показала пневмонію.

«Після цього госпіталізувався в окрему палату, а після надходження позитивних аналізів на коронавірус був переведений до інфекційного відділення для подальшої ізоляції та лікування. Епідеміологам пацієнт назвав точну кількість контактних осіб для їх ізоляції», - повідомив голова ОДА, додавши, що вдячний медику за відповідальність перед іншими людьми.

У цілому, за станом на ранок 15 квітня, в Одеському регіоні зареєстровано 70 інфікованих COVID-19.

За даними прес-служби обладміністрації, з підозрою на коронавірусну інфекцію за минулу добу в медустанови звернулися 8 осіб, госпіталізовано 3 пацієнти з підозрою на COVID.

Також 14 осіб госпіталізовано з пневмонією, які очікують на результати ПЛР-тестування.

Як повідомляв УНІАН, станом на 13 квітня, в Одеському регіоні COVID-19 було інфіковано 69 осіб, з яких 5 медиків - четверо в місті Подольську і один в Одесі.

Читайте також: