Фарбоване волосся вимагає достатньо багато часу щодо догляду, тому що структура волосся при фарбуванні змінюється не на краще.

Для відновлення волосся після фарбування можна використовувати всіма перевірений рецепт з використанням червоного пекучого перцю, а точніше настоянки з нього.

Для цього вам буде потрібно: півстручка червоного пекучого перцю і півсклянки спирту. Дрібно наріжте перець і залийте його спиртом. У сухому прохолодному місці настоюйте не менше 7-10 днів. Далі процідіть. Візьміть 1/8 від всього об`єму настоянки і розведіть її в 10 частинах кип`яченої теплої води. Настоянку необхідно втирати в шкіру голови і через декілька хвилин змивати. Застосовувати не частіше 2-3 разів на тиждень. Даний засіб чудово долає випадіння волосся після фарбування.

Відео дня

Також хорошими рекомендаціями користуються яйця при живленні і стимуляції росту волосся. Візьміть 2 яйця, відокремте білок від жовтка і ретельно збийте жовтки до утворення піни, додайте також 1-2ч. ложки лимонного соку. Наносити піну необхідно на вологе волосся. Якщо довжина вашого волосся велика, то слід узяти не 2, а 3 або навіть 5 яєць. Втирати круговими рухами по всій шкірі голови необхідно впродовж 5 хвилин. Далі змити теплою водою.

Як ефективний бальзам-обполіскувач рекомендують використовувати лимонний сік, розведений у достатній кількості кип`яченої теплої води. А після даної процедури втирати в шкіру голови реп`яхове масло, яке підкреслить м`якість і шовковистість вашого фарбованого волосся.

www.gen.su