- «Вам необхідна операція!»

Почувши це і зіткнувшись з необхідністю «великого» лікування, пацієнт в умовах української медицини переживає ще один серйозний стрес: він не може уявити собі повну вартість лікування. Заповітне «РАЗОМ» найчастіше ніхто сказати не може / не хоче / не ризикує.

В Into-Sana перші готові взяти на себе відповідальність, перейшовши на новий принцип формування ціни оперативного лікування.

Відео дня

У так званих «пакетах хірургії» - вказана фінальна вартість випадку, яка включає не тільки саму операцію, але і всі супутні послуги: всі необхідні медичні маніпуляції, медикаменти, перебування в стаціонарі і харчування. Ризик додаткових витрат у разі необхідності більш тривалого перебування в Into-Sana вирішили взяти на себе.

Це означає, що вартість лікування хірургічної патології для пацієнта або його близьких буде добре зрозуміла ще до початку лікування і не зміниться до завершення. 

Перші пакети з фіксованою ціною:

«Холецистектомія» - видалення жовчного міхура - 30 тис. грн.

Пакет «Апендектомія» - оперативне лікування аппендеціта - 30 тис. грн.

Пакет «Артроскопія колінного суглоба» - лікування суглобових ушкоджень - 25,2 тис. грн.

Також компанія анонсує розширення лінійки пакетних пропозицій в недалекому майбутньому.

У разі необхідності операції, в Into-Sana готові записати на безкоштовну консультацію до лікаря-хірурга, який відповість на всі питання і розповість деталі про підготовку.

Into-Sana - мережа медичних центрів в Києві та Одесі, заснована в 1995 році. Медичний холдинг повного циклу: швидка медична допомога, багатопрофільна клініка, послуги медичного страхування, широкий спектр послуг з діагностики, власна клінічна лабораторія, сучасні поліклініки з великим вибором фахівців, цілодобова хірургічна допомога, сучасне стаціонарне відділення.