Степанов заявив, що Україна перейшла до другого етапу вакцинації / фото УНІАН

Україна перейшла до другого етапу вакцинації від COVID-19, наступного тижня розпочинається робота стаціонарних пунктів щеплення та вакцинації сімейних лікарів.

Читайте такожВ Україні перша людина отримала дві дози вакцини CoviShield

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час Години запитань до уряду в парламенті.

Відео дня

"Ми перейшли до другого етапу вакцинації. З наступного тижня розпочинається робота стаціонарних пунктів щеплення та вакцинації сімейних лікарів", - сказав він.

Вакцинація проти коронавірусу в Україні: що відомо

  • Зазначимо, за минулу добу в Україні від COVID-19 щепилися 10959 осіб. Загалом щеплено лише 93 тисячі людей, у черзі - близько 300 тисяч. Лише 1 особа в Україні отримала дві дози вакицини CoviShield.
  • Як повідомляв УНІАН, 24 лютого в Україні розпочалася кампанія з вакцинації. Під час першого етапу щеплення отримують медики, які працюють з хворими на COVID-19, бригади швидкої допомоги, співробітники лабораторій, які тестують на COVID-19, мешканці та персонал будинків для людей похилого віку, військовослужбовці, які проходять службу в районі проведення ООС.
  • В Україні щеплення роблять вакциною CoviShield (AstraZeneca), виробленою в Індії в Інституті сироватки крові за ліцензією.