REUTERS

Смертельний коронавірус з Китаю дістався до Західної Європи.

Як повідомляє DW, два перші випадки захворювання офіційно підтвердили в Міністерстві охорони здоров'я Франції. Повідомляється, що одного пацієнта госпіталізували в Парижі, а другого - в Бордо.

На спеціально скликаній прес-конференції глава французького МОЗ Аньєс Бюзен повідомила, що не виключає ймовірності виявлення в країні інших інфікованих небезпечним захворюванням.

Відео дня

Читайте такожВилікували 36 пацієнтів: китайські ЗМІ повідомляють про успіхи у боротьбі з коронавірусом

Сьогодні міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька повідомила, що в країні з підозрою на коронавірус госпіталізували трьох осіб. Два випадки захворювання на китайський вірус не підтвердили, ще один – досліджують.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невідомого походження у місті Ухань влада Китаю повідомила у кінці грудня 2019 року. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавіруса - 2019-nCoV. Вірус передається від людини до людини.

Станом на 10:00 за київським часом закрито 13 китайських міст через смертельний вірус. У даний момент відомо про 26 випадків смерті у хворих коронавірусом. Загальна кількість заражених перевищила 830.