Чи справді такі небезпечні рибні консерви / pixabay.com

Іспанські дієтологи пояснили, наскільки корисними можуть бути консервовані продукти, зокрема, рибні.

На думку фахівців, деякі їхні види корисні для здоров'я, пише La Vanguardia.

Читайте такожНазвано п'ять продуктів, які варто назавжди виключити з раціону

Як зазначили дієтологи, рибні консерви хорошої якості можна сміливо вважати корисною їжею. Адже продукт містить білок, омега-3 жирні кислоти. Таким чином, вони зруйнували міф про цей продукт.

Але експерти наголосили, що йдеться про рибні консерви хорошої якості та з мінімальною кількістю інгредієнтів. Вони порадили обирати продукт, консервований у власному соку, а якщо в олії, то оливковій.

Хороші рибні консерви будуть кориснішими від бутерброда з ковбасою, заявили дієтологи.

Раніше дієтолог Олена Соломатіна розповіла, кому не можна їсти популярні на новорічному столі консерви — шпроти.