Польща фіксує все нові випадки коронавірусу / фото УНІАН

У Польщі за останню добу зареєстровано 34 нові випадки зараження коронавірусом. Таким чином, загальна кількість інфікованих у країні зросла до 1 085 осіб.

Про це повідомляє "Польське радіо".

Читайте такожУ США різко зросла кількість смертей від коронавірусу, за добу – 233 померлих

Відео дня

За останніми даними, від коронавірусу в Польщі померли 15 осіб. У лікарні в Кошаліні  помер 67-річний чоловік, інфікований коронавірусом SARS-CoV-2, що викликає хворобу COVID-19, у якого були супутні захворювання.

Уряд Польщі до 11 квітня запровадив додаткові обмеження у зв'язку з пандемією коронавірусу. Зокрема, не можна виходити з дому, за винятком невідкладних потреб, таких як робота, похід в аптеку, до лікаря або в магазин.

Не заборонені індивідуальні вигули собак, прогулянки для здоров'я. Будь-які публічні збори, тобто збори більш як двох осіб, заборонені. Обмеження на зібрання більш ніж двох осіб не поширюються на сім'ї.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 26 березня у світі 472 тис. 76 осіб захворіли на коронавірусну інфекцію. З початку пандемії від COVID-19 одужали 114 тис. 870 осіб, померли – 21 тис. 308.

В Україні, за останніми даними МОЗ, зафіксовано 156 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, із них 5 летальних, 1 пацієнт одужав й уже виписаний із лікарні.

Читайте також: