У Шеннен Доерті діагностували четверту стадію раку / фото flickr.com/thetemplifetv

Страхова компанія назвала інтерв'ю Шеннен Доерті маніпулюванням громадською думкою, оскільки йде процес з приводу страхових виплат за пожежу в її будинку ще з 2018 року.

Як пише Главред з посиланням на видання Page Six, під час лісових пожеж у Каліфорнії в 2018 році будинок Шеннен Доерті постраждав, а її майно було застраховано в компанії State Farm, яка відмовилася виплачувати повну вартість ремонту.

У 2019 році акторка подала на страхового гіганта до суд, і тепер юристи компанії, яких здорово притиснули, зробили випад у бік Шеннен, зазначає видання.

Відео дня

Представники State Farm вважають, що своїм зізнанням про рак Доерті хоче "домогтися співчуття" і "змусити State Farm відновити її будинок".

Читайте такожЗбитки австралійських страхових компаній через пожежі наблизилися до $650 мільйонів

"Позивач неправомірно стверджує, що вона має право на відновлення всього свого будинки вартістю 2,7 мільйона доларів, тому що у неї рак молочної залози та хронічна обструктивна хвороба легень", - йдеться у судових документах.

До цього Шеннен Доерті повідомила, що її рак повернувся після трирічної ремісії, і її діагноз буде оприлюднено під час судового процесу. Вона пояснила, що не хоче спотворення в судових документах, а сама контролюватиме розповідь про своє здоров'я.

State Farm, у свою чергу, стверджує, що в будинку Доерті знайшли тільки пошкодження від диму, а не від вогню, і страхова вже заплатила 1 мільйон доларів за ремонт, професійне прибирання й оренду тимчасового житла для актриси.

Раніше УНІАН повідомляв, що актриса Шеннен Доерті, яка зіграла одну з головних ролей в серіалі "Беверлі Хіллз", розповіла, що лікарі діагностували у неї четверту стадію раку молочної залози. Три роки тому лікарі зафіксували у 48-річної актриси ремісію.