"Укрпошта" вводить спеціальне страхування для співробітників / фото УНІАН

Національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» вводить систему спеціального страхування для працівників на випадок захворювання COVID-19. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський на своїй сторінці в мережі Facebook.

Читайте також"Укрпошта" відзвітувала про прибуток проти збитку роком раніше

Крім цього, у разі захворювання коронавірусом COVID-19 у важкій формі, працівник може отримати 25 тис. гривень на відновлення і лікування в додаток до всіх держвиплат та лікарняних.

Відео дня

Також компанія надавати 15-відсоткову надбавку до зарплатні для всіх співробітників поштових відділень (начальники, оператори, листоноші), служб кур'єрської доставки, які працюють в умовах карантину.

В «Укрпошті» підкреслили, що 70-75% відсотків відділень та об'єктів вже забезпечені засобами захисту, організовано підвезення працівників до місць роботи в умовах відсутності міського та міжміського транспорту, а також планується створити понад 3 тис. нових робочих місць.

Як повідомляв УНІАН, Національний оператор поштового зв'язку «Укрпошта» та інтернет-портал пошуку і доставки ліків Liki24.com запускають безкоштовну доставку ліків в регіони України на період карантину.

Також компанія запускає з 24 березня благодійну акцію, в рамках якої кожен охочий зможе надіслати засоби індивідуального захисту для лікарів та пацієнтів в медичні установи України, а компанія доставить їх до дверей медустанови безкоштовно.

Довідка УНІАН. «Укрпошта» - національний поштовий оператор, що має найбільшу мережу в Україні – 11 тис. відділень.