У Києві та обласних центрах діятиме спеціальний тариф - 35 гривень / фото УНІАН

Національний оператор поштового зв'язку "Укрпошта" та інтернет-портал пошуку і доставки ліків Liki24.com запускають безкоштовну доставку ліків в регіони України на період карантину.

Читайте такожКарантин в Україні: служби кур'єрських доставок розповіли про ситуацію в країні

Про це повідомила прес-служба "Укрпошти".

Відео дня

У компанії підкреслили, що послуга доставки вже доступна у всіх населених пунктах. У Києві та обласних центрах, де аптеки більш доступні, буде діяти спеціальний тариф - 35 гривень, а в інші міста і села доставка буде безкоштовною.

Згідно з повідомленням, користувачі послуги зможуть отримувати свої посилки як на відділеннях "Укрпошти", так і адресно до дверей.

У компанії підкреслили, що не будуть доставлятися наркотичні засоби, психотропні речовини, сильнодіючі та отруйні лікарські засоби, зберігання яких в Україні заборонено.

Як повідомляв УНІАН, 23 березня Кабінет міністрів дозволив операторам поштового зв'язку доставляти лікарські засоби.

З 24 березня "Укрпошта" розпочала благодійну акцію, в рамках якої кожен охочий зможе надіслати засоби індивідуального захисту для лікарів та пацієнтів в медичні установи України, а компанія доставить їх до дверей медустанови безкоштовно.

Також компанія з 23 березня і до кінця дії карантину буде надавати послугу грошового переказу "З карти додому" без стягування комісії

Довідка УНІАН. "Укрпошта" - національний поштовий оператор, що має найбільшу мережу в Україні – 11 тисяч відділень.

Liki24.com - сервіс пошуку і доставки ліків, який співпрацює з 5600+ аптеками по всій Україні. Щомісяця сайт сервісу відвідує близько 2 мільйонів осіб.

Читайте також: