Харків. 8 березня. УНІАН. Голова Харківської облдержадміністрації Арсен АВАКОВ, міський голова Харкова Михайло ДОБКІН та голова обласної ради Василь САЛИГІН привітали жінок зі святом 8 Березня.

У вітанні А.АВАКОВА, розміщеному на сайті облдержадміністрації, зазначається:

«Здавна повелося, що саме ви – берегині сім’ї. Незважаючи на жодні перипетії життя, ви народжуєте дітей і кохаєте нас – чоловіків. Ви дбаєте про тепло і світло, добробут і красу в своїй оселі. І як добре, що у вас є світле весняне і бажане свято - свято надії, краси та мрій. Нехай цей весняний день завжди дарує вам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів!

Відео дня

Від імені всіх чоловіків Харківщини бажаю вам, дорогі наші мами і сестри, дружини, бабусі, онучки і доні, міцного здоров’я, невичерпної творчої енергії, добра й упевненості у своїх силах, розуміння, кохання та вірності ваших близьких.

А від себе особисто хочу побажати вам - нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму».

Дорогі харків`янки! - звертається до жінок М.ДОБКІН:

«Напровесні, коли починає пробуджуватися природа, в багатьох країнах світу відзначається жіноче свято. Воно називається по-різному - Міжнародний жіночий день, День материнства і краси, День матері...

Та яку б назву не носило це світле свято, суть його в країнах із абсолютно різними культурами однакова. Цього дня чоловіки вітають найдорожчих жінок. Вони дякують за радість і любов, за ніжність і тепло, за те, що в світі були створені такі крихкі фізично і водночас сильні духовно особистості.

Ви, жінки, безцінні. Тому що несете в світ життя, любов і красу. Англійський письменник Джон Рескін сказав: «Жодний чоловік не прожив справжнього життя, якщо він не був очищений любов`ю жінки, зміцнений її мужністю і керований її скромною розсудливістю». Вслід за ним ці слова можуть повторити тисячі чоловіків.

Прийміть наші щирі вітання з Міжнародним жіночим днем і слова безмежної вдячності за те, що ви є, за ваш величезний внесок у розвиток нашого рідного міста. Будьте завжди щасливі, прекрасні і кохані!

Привітання В.САЛИГІНА:

«Милі жінки! Чарівні харків’янки!

Від щирого серця вітаю вас з Міжнародним жіночим днем – святом весни і любові, краси та ніжності.

У ці перші весняні дні кожного з нас надихають особливі почуття, сподівання та мрії, пов’язані з вами, дорогі жінки. Бути жінкою – особлива місія – прекрасна, нелегка, натхненна, а головне – відповідальна. Жінка - вічна та невід’ємна земля-праматір – вінець творіння, берегиня сімейного вогнища.

Сьогодні ви поряд із чоловіками підкорюєте найважливіші сфери життя і при цьому залишаєтеся добрими, ніжними, даруєте любов. Саме це дає нам, чоловікам, сили, зобов’язує йти уперед та підкоряти світ. Ви – наша надійна опора, перші помічниці, мудрі подруги, що надихають нас творити.

Дорогі наші жінки! Любі наші мами, бабусі, сестри, доньки, кохані дружини! Бажаю вам радості і щастя, міцного здоров’я та сімейного благополуччя, достатку, злагоди й порозуміння. Хай турбота і увага ваших рідних не обмежуються тільки одним календарним днем, хай вони будуть постійними супутниками вашого життя. Бажаю усім вам, щоб синє небо і благодатна земля рідного краю дарували наснагу, душевне тепло і велике людське щастя. Нехай у вашому серці різноманітністю барвів завжди квітне весна».