Харків. 29 жовтня. УНІАН. У Криму за зловживання службовим становищем затриманий начальник Первомайського районного відділу міліції.

Про це кореспонденту УНІАН повідомило джерело в правоохоронних органах Криму.

Міліціонер був затриманий 28 жовтня працівниками прокуратури і Служби безпеки України. Начальник Первомайського районного відділу міліції знаходився у відпустці.

Відео дня

«Наскільки нам відомо, він затриманий у знову порушеній кримінальній справі 2005 року – споєння розкрадань, крадіжки. На той час він працював у джанкойській міліції», - повідомив співрозмовник агентства.

У прокуратурі Криму кореспонденту УНІАН підтвердили факт затримання. «Поки лише можу сказати, що він затриманий за зловживання службовим становищем», - сказала прес-секретар прокурора Криму Наталія БОЯРКІНА.

При цьому вона не стала уточнювати, хто саме проводив затримання міліціонера і в яких саме порушеннях він звинувачується.

Начальник відділу зв`язків з громадськістю Головного управління МВС України Криму Олександр ДОМБРОВСЬКИЙ підтвердив УНІАН факт затримання начальника Первомайського райвідділу міліції.