Фото: Київавтодор

Упродовж усієї ночі шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» не припиняли роботи з подолання наслідків снігопаду. На вулично-дорожній мережі протягом ночі працювали 406 одиниць снігоприбиральної та допоміжної техніки і 74 бригади з ручного прибирання.

Про це повідомили у КК «Київавтодор».

На всіх вулицях магістрального значення роботи проводилися великими колонами снігоприбиральної техніки – це найефективніший спосіб прибирання проїжджих частин доріг від снігу. На вузьких вулицях працювали малі колони.

Відео дня

Одночасно із прибиранням доріг від снігу тривали роботи із приведення у належний стан після снігопаду тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства «Київавтодору». Для цього було задіяно як малогабаритну снігоприбиральну техніку – трактори та багатофункціональні машини «Bucher», так і бригади з ручного прибирання.

Як повідомили у комунальній корпорації, станом на 05:00 24 січня дорожники повністю розчистили від снігу магістральні вулиці міського та районного значення, завдяки чому громадський і приватний транспорт безперешкодно рухається дорогами столиці.

Наразі продовжуються роботи на вулицях місцевого значення. Працівники з ручного прибирання продовжують зимове утримання наземних та підземних пішохідних переходів, сходових маршів та пішохідних зон, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.

Комунальна корпорація «Київавтодор» дякує всім власникам транспортних засобів, хто цієї ночі не залишив власні автомобілі обабіч вулиць та доріг, що дозволило прискорити процес прибирання.