Львів. 18 листопада. УНІАН. Сьогодні вночі спалахнула пожежа в одному з корпусів Благодійної організації «Регіональний центр соціальної адаптації»,  що займається соціальною адаптацією осіб, які повернулися з місць позбавлення волі, а також громадян, що стали жертвами торгівлі людьми за кордоном, біженців на території України, потенційних мігрантів і жінок, що потерпають від насильства у сім’ї.

Як повідомили УНІАН у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області, 18 листопада, о 02.12,  надійшло повідомлення про пожежу в місті Броди в дерев’яно-цегляному корпусі, який належить благодійній організації регіонального центру соціальної адаптації.

Вогнем знищено спальний корпус. Збитки – встановлюються. Врятовано: адміністративний корпус та господарську будівлю на суму 200 000 грн. Ймовірна причина пожежі – встановлюється. Пожежа була  ліквідована о 03.58.

Як зазначається у повідомленні, з початку року на території області зареєстровано 1957 пожеж, на яких виявлено 78  загиблих осіб, з них 6 дітей та 45 травмовано, з них 3 дітей. На пожежах врятовано 226 осіб, з них 22 дітей.

Відео дня