У Станиці Луганській провели технічне обстеження з обох боків дороги / ООС

Впродовж поточної доби внаслідок обстрілів російських окупантів на Донбасі загинув один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

Як повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

Читайте такожГолова ОБСЄ: про наступні ділянки розведення на Донбасі стане зрозуміло після 9 грудня

Відео дня

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. 1 обстріл позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Кримського – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно", - йдеться у повідомленні.

Водночас, як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли по укріпленнях Об'єднаних сил: двічі неподалік Водяного – з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів; біля Широкиного – з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Сьогодні, внаслідок обстрілів загинув один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил", - повідомили у прес-центрі.

Крім того, повідомляється, що на ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) ДСНС України проведено технічне обстеження ділянок місцевості з обох боків від дороги.

"КПВВ відвідала делегація Словацької республіки на чолі із головою ОБСЄ, міністром закордонних та європейських справ Словацької республіки паном Мирославом Лайчаком. Вони отримали актуальну інформацію щодо безпекової ситуації та наслідків дій російських окупаційних військ. На ділянці розведення №2, у районі населеного пункту Золоте Луганської області, здійснюються заходи моніторингу дотримання режиму тиша. На ділянці розведення №3, в районі населеного пункту Богданівка Донецької області, сьогодні, силами та засобами ДСНС України розібрано 2 допоміжних споруди, обстежено 0,03 гектара території та вилучено 27 вибухонебезпечних предметів", - зазначили в штабі.