Підтоплень житлових будинків немає / фото dsns.gov.ua

Рятувальники продовжують надавати допомогу жителям Закарпатської та Івано-Франківської областей, які постраждали від підтоплень.

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, на Прикарпатті залишаються підтопленими 22 домогосподарств у чотирьох населених пунктах.

Підтоплень житлових будинків немає. Рівень води поступово спадає.

Відео дня

До відкачування води та надання допомоги населенню від ДСНС залучено 30 осіб, 2 мотопомпи та 9 од. техніки.

Також зазначається, що у Закарпатській області на даний час підтоплень житлових будинків немає, залишаються підтопленими 90 підвалів, 153 домогосподарства, 492 га сільськогосподарських угідь, 52 га пасовищ.

Рівень води поступово спадає. До відкачування води та надання допомоги населенню від ДСНС залучено 10 осіб та 2 од. техніки.

Читайте такожЗакарпаття оговтується від потопу: рух на двох трасах відновлено

Як повідомляв УНІАН, в Івано-Франківській області внаслідок інтенсивних опадів 20-23 травня в зону підтоплення потрапили 1 тис. 721 житловий будинок та 6 тис. 137 домогосподарств у 78 населених пунктах.

На Закарпатті внаслідок злив 20-23 травня в зону підтоплення потрапили 114 житлових будинків, 574 підвалів житлових будинків, 610 домогосподарств, 1 тис. 988 га сільськогосподарських угідь, 170 га пасовищ.

Через негоду на Прикарпатті загинув 62-річний чоловік, на Закарпатті – 11-річний школяр.

24 травня президент Володимир Зеленський підписав указ про невідкладні заходи щодо подолання наслідків надзвичайної ситуації у Закарпатській та Івано-Франківській областях.