Ураган "Доріан" / REUTERS

Першою жертвою урагану "Доріан" в США став семирічний хлопчик Лачіно Макінтош, загиблий на Багамах.

Про це повідомляє Mirror.

Читайте такожПотужний ураган "Доріан" накрив Багами і наближається до США (відео)

Відео дня

Швидкість вітру в регіоні, де знаходився хлопчик, досягла 220 миль на годину. Лачіно Макінтош потонув, коли він і його родина намагалися покинути свій будинок на островах Абак. Його сестра пропала безвісти. Ніяких інших подробиць про хлопчика або його родичів не відомо.

"Доріан" обрушився на півночі Багамських островів, а вздовж південно-східного узбережжя США почалася евакуація.

Є побоювання, що ураган перейде у Флориду і до східного узбережжя Америки.

Як повідомляв УНІАН, напередодні "Доріан" затопив прибережні райони на островах Абак. Крім того, багато будівель пошкоджені сильним вітром, швидкість якого досягала 295 км/год. Визначити збитки на Багамських островах поки не представляється можливим.

Зараз попередження про ураган діє на частини Багамських островів і на сході американського штату Флорида.

У США надзвичайний стан оголошено в штатах Флорида, Джорджія, Південна і Північна Кароліна. З небезпечних районів евакуйовано більше мільйона жителів. У Флориді евакуюють населення 7 округів. В округах Палм-Біч і Мартін розпорядження покинути свої будинки отримали 215 тисяч людей. У штаті Джорджія евакуювали 200 тисяч жителів, а в Південній Кароліні - 830 тисяч людей.

Нагадаємо, потужний ураган "Доріан" обрушився на Багамські острови і стрімко наближається до південно-східного узбережжя США.