Київську область попередили про туманну погоду / фото УНІАН, Олександр Синиця

Погода в Київській області сьогодні, 4 січня, спрогнозована небезпечна - очікується туман, який може протриматися до кінця доби.

Видимість очікується від 200 до 500 метрів, оголошено І рівень небезпечності, попередив Український гідрометцентр на своїй сторінці в Telegram. "…Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Київщині… Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць…", - зазначили синоптики.

Гідрометцентр також склав прогноз погоди для Київської області на завтра, 5 січня. За його даними, очікується хмарна погода, можливий мокрий сніг та невеликий дощ. Місцями на дорогах можлива ожеледиця. В регіоні температура вночі та вдень спрогнозована від 0 до +5 градусів. У Києві прогнозується +2…+4.

Відео дня

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто прочитати

Синоптик Наталя Діденко повідомляла, що Україна опинилася під впливом циклонів, і через них завтра на території нашої країни очікується волога погода.

Експерт додала, що вже 7 січня в українську державу знову почне заходити арктичний холод. Діденко попередила, що найсильніші морози найбільш імовірні у Чернігівській та Сумській областях.

Вас також можуть зацікавити новини: