Атмосферний фронт змінить погоду в Україні /фото УНІАН, Немеш Янош

До кінця вересня погода в Україні ще буде по-літньому теплою. Температура підійматиметься до +23...+28 градусів. Однак вже наприкінці тижня, 1 жовтня, синоптична ситуація зміниться: прийдуть дощі та похолоднішає. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича, передає "Метеопрог".

Погода 28 вересня

У четвер, за словами синоптика, сонячна погода без опадів продовжить панувати по всій Україні. Вітер буде східний, у західних областях південний, 5-10 м/с, у південній половині та в Криму місцями пориви до 15-18 м/с. Температура повітря вночі становитиме +11...+16 °С, а вдень +23...+28 °С.

Погода 29 вересня

Перед вихідними суха і тепла погода збережеться по всій Україні. Вітер буде змінних напрямків 3-8 м/с, лише у південних областях та у Приазов'ї його напрямок буде північно-східний, а швидкість сягатиме 9-14 м/с. Температура повітря вночі +10...+15 °С, вдень +23...+28 °С.

Відео дня

Погода 30 вересня

У суботу опадів в Україні не передбачається, каже синоптик. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +10...+15 °С, а вдень повітря прогріється до +23...+28 °С.

Погода 1 жовтня

"У неділю, 1 жовтня, у зв'язку із проходженням слабо вираженого холодного фронту, в Україні місцями пройдуть невеликі короткочасні дощі", - каже Ігор Кібальчич.

Вітер у цей день змінить свій напрямок на північно-західний, його швидкість становитиме 7-2 м/с. Температура повітря вночі +9…+14 °С, а вдень похолоднішає до +19…+24 °С, лише на півдні стовпчики термометрів ще підійматимуться до +27 °С.

Зміна погоди в Україні

Про те, що з 1 жовтня погода в Україні зміниться, каже й синоптик Наталка Діденко. За її словами, атмосферний фронт принесе дощі, дихати стане легше, адже опади приб'ють пилюку, а температура знизиться відповідно до сезону. 

Вас також можуть зацікавити новини: