12 листопада дощів в Україні стане ще більше / фото Mircea Ploscar, Pixabay

У неділю, 12 листопада, на заході України очікується похолодання. На решті території температура залишиться без істотних змін. Дощі в Україні продовжаться і їх побільшає. Переважно суха погода очікується лише в Донецькій області та в Криму. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде найхолодніше. Тут в більшості областей температура не підніметься вище +6°...+8° і лише на Прикарпатті та на Закарпатті буде +9°...+10°. Повсюдно очікуються дощі.

На півночі України сьогодні також буде дощитиме і похмуро, лише в Сумській області на небі з'явиться сонечко. Температура протягом дня очікується в межах +8°...+10°. 

Відео дня

На сході України ще затримається тепло до +13°...+16°. Тут також пройдуть дощі, проте в Донецькій області ймовірність опадів нижча.

Жителів центральних областей також чекають дощі та температурні контрасти: від +8° у Вінниці до +13°у Дніпропетровській області.

На півдні України буде близько +12°...+13°. Повсюдно, крім Криму, пройдуть дощі. Також на півострові повітря прогріється до +15°.

12 листопада майже по всій Україні дощитиме / фото УНІАН

Прикмети погоди 12 листопада

Масова поява синиць біля будинків - вірна ознака настання холодів. Зустріч на полюванні з вовком вважалася поганою прикметою.

Вас також можуть зацікавити новини: