Жителям деяких областей не варто забувати про парасольку / фото УНІАН

У суботу, 28 жовтня, погода в Україні буде дощовою, але жителі окремих областей зможуть насолодитися незвичайним для осені теплом. При цьому небо буде затягнуте хмарами, але місцями будуть прояснення. Про це повідомив Укргідрометцентр.

На Заході країні очікуються дощі, похмуро з проясненнями. Стовпчик термометра покаже вночі 7-12°, вдень 10-15°.

Погода в північних областях не буде сильно відрізнятися. Вночі місцями значні дощі, а вдень помірні. При цьому температура повітря вночі 7-12°, вдень 10-15°.

Відео дня

На сході України хмарно, невеликі дощі. Температура вночі 9-14°, вдень 13-18°.

Центральні області нашої країни підтримають загальну погодну тенденцію. Температура повітря в середньому вночі 9-14°, вдень 13-18°. При цьому без істотних опадів.

Жителі півдня будуть й надалі насолоджуватися теплою погодою, без істотних опадів. При цьому термометр досягне позначки вночі 12-17°, вдень 19-24°;

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с, вночі та вранці в західних областях місцями 25 м/с, в Карпатах 28-30 м/с.

Прогноз погоди в Україні на 28 жовтня від Укргідрометцентру

Прикмети погоди 28 жовтня 

У цей день наші предки уважно стежили за сходом сонця, а також місяцем. Якщо сонце сходить, а над ним є хмара, то гарної погоди можна більше не чекати. Якщо ж біля місяця помітні великі кола, а небо чисте, то пора готуватися до морозів, але якщо кола розпливчасті і червонуваті, то це обіцяє вітер і сніг. 

Вас також можуть зацікавити новини: