3 листопада у низці областей пройдуть дощі та здійметься вітер / фото УНІАН

У п'ятницю, 3 листопада, в Україні очікується неоднорідна погода: подекуди будуть дощі та сильний вітер. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"Дощі пройдуть на півдні (окрім Одещини), на сході, плюс Запоріжжя, Дніпро з районами та східні райони Полтавщини", - розказала вона й додала, що на решті території України опадів не передбачається.

У західних областях, за словами синоптика, буде найтепліше, +14...+19 градусів, на півдні та на Луганщині повітря прогріється до +14...+17 градусів, а на решті території очікується +11...+14 градусів.

Відео дня

"А ось смуга Сумщина-Харківщина-Полтавщина-Дніпро-Кропивницький аж до Запоріжжя потрапить у холодне повітря, вдень не вище +9...+11 градусів", - зауважила Наталка Діденко.

Також вона попередила, що в західних областях очікується сильний вітер до штормових поривів. На решті території вітер буде помірнішим, проте часом рвучким.

У Києві, за прогнозом синоптика, 3 листопада очікується суха вітряна помірно тепла погода з температурою повітря +12...+14 градусів.

Пожежна небезпека в Україні

На півдні України на три дні оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки. За даними синоптиків, ймовірність виникнення лісових пожеж існує у трьох областях: Одеській, Миколаївській та Херсонській.

Вас також можуть зацікавити новини: