Відсьогодні погода в Україні помітно зіпсується / фото Ilo / Pixabay

У неділю, 7 січня, по всій Україні очікується зміна погоди. Температура знизиться скрізь, крім півдня країни, а також повсюдно пройдуть дощі і снігопади в залежності від температури. Опади в більшості областей будуть супроводжуватися сильним вітром. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Вночі на заході України температура падатиме до -4°...-10°, а вдень тепло розподілиться нерівномірно. У північній частині похолодає до 0°...-4°, На Прикарпатті стовпчики термометрів покажуть 0°...+3°, а в Закарпатській області повітря прогріється до +7°...+8°. Буде похмуро, повсюдно пройдуть дощі, сніг або мокрий сніг.

На півночі України в темний час доби температура впаде до -8°...-17°. Вдень найхолодніше буде в Чернігівській області - до -12°, в Сумській області до -6°, а в Київській та Житомирській очікується близько -4°. Тут переважатиме суха погода, проте на Житомирщині очікується сніг.

Відео дня

На сході України буде похмуро і теж похолодає. Вночі-до -4°...-11°, а вдень буде -1°...+4°. Опади тут очікуються у вигляді снігу і мокрого снігу.

Жителів центральних областей чекає похмура погода з суцільною хмарністю. Стовпчики термометрів вночі покажуть від 0° до -7°, а вдень буде 0°...+5°. Місцями очікується сніг та мокрий сніг.

На півдні України буде найтепліше, +5°...+10°, а в Криму повітря прогріється до весняних +15°. Однак і тут буде похмуро і пройдуть опади у вигляді дощів.

7 січня погода в Україні погіршиться / фото УНІАН

Прикмети погоди 7 січня

Якщо в цей день заметіль, то бджоли будуть добре роїтися. Якщо в цей день настає молодик, то рік буде неврожайний. Якщо тепло, то весна буде холодна.

Вас також можуть зацікавити новини: