Погода на тиждень / depositphotos.com

У найближчий тиждень в Україні очікується холодна погода з періодичними дощами. Також місцями ймовірні нічні морози. 

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, жовтень завершиться температурними констрастами. На заході країни місцями ще буде +16°...+18°, а на сході та північному сході похолоднішає до +6°...+9°. Опадів 31 жовтня не очікується.

Відео дня
Погода в Україні 31 жовтня / фото УНІАН

У перший день листопада більшість областей України накриє прохолодна осіння погода. На Лівобережжі очікується +7°...+10°, на півдні місцями буде +12°...+14°, а на заході України очікується від +14° до +17°.

Вночі на Лівобережжі температура опускатиметься до +1°...+3°, а місцями - до -1°...0.

Погода в Україні 1 листопада / фото УНІАН

2 листопада місцями на північному заході, а також у Луганській, Донецькій та Запорізькій областях очікуються дощі. Температура трохи підніметься. Так, на заході буде +13°...+17°, на півночі України повітря прогріється до +9°...+14°, в центрі буде +11°...+15°. На сході - найхолодніше, +7°...+8°, а на півдні буде найтепліше - до +18°.

Погода в Україні 2 листопада / фото УНІАН

У четвер, 3 листопада, температра знову трохи піде на спад. На заході похолоднішає до +10°...+14°. На півночі і сході стовпчики термометрів не піднімуться вище +10°, в центрі буде +11°...+14°, а на півдні повітря прогріється до +13°...+17°. Дощі продовжаться, проте опади накриють вже більшість областей, крім східних і більшості західних.

Погода в Україні 3 листопада / фото УНІАН

Перед вихідними, 4 листопада, в Україні стане ще прохолодніше. У більшості областей буде +9°...+11°. На північному сході похолодає до +6°...+8°, а на півдні очікується +10°...+13°. На сході сильно похолоднішають ночі, очікується від -2° до +2° в темний час доби.

Погода в Україні 4 листопада / фото УНІАН

Перші вихідні листопада також будуть холодними. У суботу, 5 листопада, на заході України пройдуть дощі, а температура в більшості областей не підніметься вище +8°...+11°, лише на сході буде ще холодніше - до +6°...+8°, а на півдні стовпчики термометрів місцями підніматимуться до +14°...+16°. Нічні морози в Донецькій і Луганській областях посиляться до -2°...-3°.

У неділю, 6 листопада, погода трохи стабілізується, опади ймовірні лише на півночі України - в Чернігівській області. Практично по всій країні встановиться похмура погода, а небо затягне хмарами. Ночі стануть теплішими, а вдень стовпчики термометрів покажуть +6°...+11°, на півдні - до +14°.

Погода в Україні 5 листопада / фото УНІАН
Погода в Україні 6 листопада / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: