Вже наприкінці тижня в Україні очікується мокра погода / Фото ua.depositphotos.com

На цьому тижні в Україні очікується переважно суха, тепла та доволі сонячна погода. До вихідних, за даними Укргідрометцентру, опадів не очікується, але вже у суботу задощить. Про це в коментарі NV розказала синоптик Наталія Птуха.

За її даними, опади до нас принесуть атмосферні фронти з північного заходу. За прогнозом, вже у другій половині дня 13 квітня в Україні розпочнуться дощі.

"А в неділю вже практично у більшості областей можуть бути невеликі дощі", - каже синоптик.

За її словами, така ж погода збережеться і на початку наступного тижня. Синоптик прогнозує, що такі атмосферні фронти надходитимуть частіше, дощі продовжаться та навіть можливе певне зниження температури.

Погода у Києві - до столиці йде невелике похолодання

На цьому тижні на Київщині очікується тепла весняна погода без опадів, проте з середини тижня у столиці очікується зниження температури.

За даними Укргідрометцентру, найближчими днями температура повітря у Києві підніматиметься до +23°...+24°. Прогнозують суху та достатньо сонячну погоду. За словами синоптиків, цеьому сприятиме поле підвищеного тиску та тепло з південного заходу.

"Але у четвер повітряні потоки зміняться на північно-західні, надійде більш прохолодне повітря, що дещо знизить значення денної температури", - кажуть синоптики. 

Таким чином, за прогнозами, вже 11 квітня термометри у столиці не піднімуться вище +20°, а наступного дня біде не більше +17°.

Вас також можуть зацікавити новини: