У Києві з середини тижня температура трохи знизиться / фото УНІАН

Цей тиждень принесе для Київщини теплу весняну погоду без опадів. Але з середини тижня у столиці очікується деяке похолодання. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Найближчими днями повітря у столиці прогріватиметься до +23°...+24°. Буде сухо та доволі сонячно. Забезпечить такі умови, за даними синоптиків, поле підвищеного тиску та тепло з південного заходу.

"Але у четвер повітряні потоки зміняться на північно-західні, надійде більш прохолодне повітря, що дещо знизить значення денної температури", - прогнозують в Укргідрометцентрі. 

Відео дня

Так, за прогнозом, вже 11 квітня термометри у столиці не піднімуться вище +20°, а з наступного дня у столиці буде вже не більше +17°. 

З 11 квітня температура у Києві почне знижуватися / фото Укргідрометцентр

Про деяке похолодання у столиці каже й синоптик Наталія Птуха. За її даними, у Києві та області впродовж тижня буде сухо, тепло і без опадів. Про це вона розказала в коментарі NV. Так, за даними синоптика, вночі очікується до +10, а вдень - до +25.

"А 11 квітня невеликий південно-західний вітер перейде у північно-західний, і тоді відбудеться певне зниження температури - в межах +19…+21 вдень, а 12-13 квітня денна температура повітря у столиці ще трохи знизиться: до +16…+18 градусів", - прогнозує Наталія Птуха.

Погода у Києві та Київській області - прогноз на сьогодні

9 квітня, за даними Укргідрометцентру, на Київщині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер буде змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура по області вдень +20°...+25°, а у Києві стовпчики термометрів покажуть +22°...+24°.

Вас також можуть зацікавити новини: