9 вересня у низці областей України стане прохолодніше / фото Pixabay

У субтоту, 9 вересня, на Лівобережжі України очікується деяке зниження температури. Місцями стовпчики термометрів не піднімуться вище +15 градусів. При цьому на заході та півдні країни повітря прогріється до комфортних +23°..+27°, а на Закарпатті - і до +28°. Без опадів. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть +23°...+26°, а на Закарпатті повітря прогріється до +28°. Без опадів, лише невелика хмарність.

На півночі України температура підніметься до +20°...+22°, але тільки не в Сумській області - тут очікується не вище +17°. 

Відео дня

На жителів східних областей України сьогодні чекає найпрохолодніша погода. Тут термометри покажуть лише +15°...+17°, невелика хмарність.

У центральній частині країни тепло розподілиться нерівномірно. У Вінницькій та Кіровоградській областях, а також на півдні Дніпропетровщини повітря прогріється до +22°...+23°. На решті території буде від +16° до +20°.

У більшості південних областей сьогодні буде тепло й практично безхмарно, +25°...+27°. У районі Севастополя очікується +23°, а в Запорізькій області повітря прогріється лише до +21°.

9 вересня на заході України буде найтепліше / фото УНІАН

Прикмети погоди 9 вересня

9 вересня - преподобного Пимена. Багато горобини вродило 9 вересня - осінь похмурою буде, а взимку можливі сильні холоди. Гроза 9 вересня віщує теплу осінь.

Вас також можуть зацікавити новини: