Сьогодні на заході України будуть дощі та мокрий сніг / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 20 січня, у трьох областях на заході України очікується несприятлива погода. Зокрема, в Укргідрометцентрі попереджають про сильні дощі та мокрий сніг.

"20 січня вдень у Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях значний дощ та мокрий сніг", - йдеться у повідомленні.

У вказаних областях синоптики оголосили І рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня

Довідка УНІАН. I рівень - погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

фото Укгідрометцентр

Погода на сьогодні

За даними Укргідрометцентру, сьогодні у західних областях буде хмарно. Вдень очікується помірний дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; в Карпатському регіоні - значні опади. Температура вночі та вдень від 4° тепла до 1° морозу, на Закарпатті 1-6° тепла.

На решті території країни очікується хмарна погода з проясненнями. Без опадів, лише у Житомирській та Вінницькій областях вдень невеликий дощ. Температура вдень становитиме 5-10° тепла, у південній частині 10-15°; на сході країни повітря прогріється до 2-7° тепла.

Також, за даними синоптиків, в Україні, крім західних та більшості північних областей, місцями очікуються пориви вітру до 15-20 м/с.

Вас також можуть зацікавити новини: