Вихідні будуть по-осінньому теплими / Фото ua.depositphotos.com

У найближчі вихідні, 10 і 11 жовтня, температура повітря в Україні сягне +19° в центральних областях і +25° - на півдні, практично без опадів. На всій території країни буде мінлива хмарність. Невеликі дощі очікуються тільки в західних областях і місцями на півдні.

Про це свідчать дані Погоди УНІАН.

Читайте такожТретя поспіль: у Києві знову зафіксували рекордно теплу ніч

Відео дня

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу без опадів, температура повітря вночі +12°, вдень +16°, хмарно з проясненнями. У неділю хмарність збережеться, але трохи потеплішає: +9°...+20°.

У Львові в суботу без опадів, вночі +9°, вдень +17°, мінлива хмарність. У неділю можливий дрібний дощ, температура +8° ... +13°.

У Луцьку в суботу вночі +11°, вдень +16°, хмарність з проясненнями і дрібний дощик. У неділю вночі +8°, вдень +15°, так само дощитиме. 

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря +12°...+19°. У неділю також буде мінлива хмарність, температура підвищиться до +20°.

У суботу в Одесі очікується мінлива хмарність, температура вночі +15°, вдень +20°. У неділю погода майже не зміниться, вдень потеплішає до +21°.

У Харкові в суботу хмарно з проясненнями, без опадів, температура вночі +9°, вдень +20°. У неділю мінлива хмарність, + 9°...+20°.

У Дніпрі в суботу без опадів, мінлива хмарність, температура вночі +10°, вдень +21°. У неділю також мінлива хмарність і злива, температура повітря +13°...+20°.

У Сімферополі буде невелика хмарність, +14°...+25°. У неділю +11°...+ 22°, хмарно з проясненнями і дрібний дощ.

Жителям Маріуполя на суботу обіцяють хмарність з проясненнями, температура вночі +13°, вдень +20°. У неділю буде мінлива хмарність, температура до +19°.

У Краматорську в суботу хмарно з проясненнями, температура вночі +9°, вдень +21°. У неділю температура до +21°, невеликий дощ.

У Сєвєродонецьку завтра мінлива хмарність, температура вночі +10°, вдень +21°. У неділю +9°...+ 21°, невелика хмарність, без опадів.

Погода в Україні на суботу, 10 жовтня / фото УНІАН
Погода в Україні на неділю, 11 жовтня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу хмарно, температура до +14°. У неділю хмарно з проясненнями, температура практично не зміниться: вночі +6°, вдень +14°.

У Моршині на Львівщині в суботу невелика хмарність, вночі +8°, вдень +16°. У неділю похмуро, вночі +10°, вдень до +16°.

У Трускавці в суботу хмарно з проясненнями, температура до +18°. У неділю температура впаде до +12°, похмуро і дощ.

У Сваляві завтра хмарно з проясненнями, +17°, у неділю невеликий дощ, температура повітря +7°...+16°.

У Затоці субота буде похмурою, вночі +14°, вдень +22°. У неділю невелика хмарність, температура до +23°.

У Бердянську завтра хмарно з проясненнями, температура до +19°, в неділю буде похмуро, але без опадів, температура повітря +12° ...+18°.

Вас також можуть зацікавити інші погодні новини: