Сьогодні в багатьох регіонах України похолодало / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 25 серпня, до багатьох регіонів України прийшло похолодання в супроводі дощів. УНІАН дізнавався, коли прохолодна погода пошириться на всю країну, і чи буде нова хвиля потепління. 

Читайте такожВ Україні сьогодні місцями пройдуть дощі, температура до +32° (карта)

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, у середу, 26 серпня, спекотна погода очікується тільки на сході і півдні України - там стовпчики термометрів піднімуться до +32 градусів. В інших регіонах вдень очікується від +24 до +27 градусів, в центрі пройдуть дощі. 

Відео дня

27 серпня в західних областях похолодає до +22 вдень, тут же пройдуть дощі. Очікується, що така погода триматиметься в Україні аж до 7 вересня.

З 7 вересня похолодання нарешті торкнеться півдня і сходу України. Температура знизиться не сильно, проте 30-градусної спеки вже не буде. 

Погода в Україні

У вівторок, 25 серпня, у багатьох регіонах України пройдуть дощі, температура вдень місцями підніметься до + 32°.

Раніше повідомлялося, що з вівторка, 25 серпня, у багатьох регіонах України похолодає і пройдуть дощі. Спекотна погода буде зберігатися тільки на сході і півдні і країни. 

Раніше з'явився прогноз погоди в Україні до кінця серпня. Очікується, що практично по всій країні буде жарко і сонячно, дощі і похмура погода прийдуть тільки в західні області.