Наступного тижня спека в Україні спаде / galleryua.com, viktort

Наступний тиждень в Україні розпочнеться з спекотної погоди: 24 серпня майже по всій країні температура підніметься до +30 градусів. Однак вже з вівторка в більшості регіонів похолодає.

Читайте такожТепло та почти без опадів: з'явився прогноз погоди в Україні на вихідні

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, у понеділок, 24 серпня, у більшості регіонів України буде жарко і сонячно, температура повітря підніметься вище +30 градусів. Прохолодну погоду і дощі синоптики обіцяють тільки жителям західних областей.

Відео дня

Протягом 25-30 серпня спека буде зберігатися лише в південних і східних регіонах, там температура стабільно буде підніматися вище +30 градусів. В інших регіонах температура вдень буде в межах +21 ... +28 градусів. Опадів в ці дні в Україні не очікується.

За попереднім прогнозом, похолодає в Україні з 1 вересня. Винятком стануть південь і схід країни - там спека триматиметься до 8 вересня.

Погода в Україні

На День незалежності, 24 серпня, в більшості регіонів України очікується тепла і сонячна погода. Прохолодно і дощитиме буде тільки в західних областях.

На вихідних 22-23 серпня по всій Україні очікується тепла погода. У суботу в південних регіонах пройдуть дощі, в неділю опади очікуються в західних областях країни.

У п'ятницю, 21 серпня, по всій Україні буде дуже спекотно і майже без опадів. Зокрема, на сході без опадів, температура вночі до +15°, вдень до +33°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +18°, вдень до +35°.